sfaturi utile siguranta casei

5 sfaturi utile pentru siguranta casei tale

Din acest articol vei afla care sunt cele mai importante 5 sfaturi care iti pot imbunatatii siguranta casei si a familiei tale. Intotdeauna preventia este cel mai bun lucru pentru siguranta si protectie, asa ca acestea sunt 5 sfaturi utile pentru a preveni un eveniment nefericit.

1. Usi si geamuri de calitate

Usile si geamurile sunt locurile prin care hotii intra in casa, asa ca este un lucru foarte important ca acestea sa fie de calitate. Usile vechi si cu incuietori foarte usor de deschis, sunt tinta sigura pentru raufacatori. Usile moderne sunt mai rezistente si au inchuietori cu multe elemente de siguranta. Geamurile vechi sau ciobite, pot fi si ele o vulnerabilitate foarte mare. Asigura-te ca ai geamuri de calitate, care sunt greu de spart sau fortat sa se deschida. 

E important sa ai usi si geamuri de calitate, dar este si mai important sa le ti inchise cand nu esti acasa. O usa la garaj deschisa, poate sa dea hotilor, acces rapid la bunurile tale. De asemenea geamurile rabatate pot fi fortate foarte usor. Inainte sa pleci de acasa, asigura-te ca toate sunt inchise.

2. Caini de paza

Cel mai bun prieten al omului este un element esential in paza si protectia casei tale. Cainii au simturile foarte dezvoltate si detecteaza imediat daca o persoana necunoscuta incearca sa patrunda cu forta pe proprietatea ta. Cainii pot alerta lumea din jur si hotii nu pot sa isi faca treaba linistiti. Indiferent daca este un caine de talie mica sau mare, acesta poate alerta vecinii si hotii se pot speria. Faptul ca este un caine in curte, poate descuraja hotii sa ia in calcul pradarea casei tale.

3. Camera video

Sistemele video de supraveghere, sunt foarte importante cand vine vorba de securitatea unei proprietati. Acestea pot fi camere de supraveghere la vedere, sau ascunse. Camerele de supraveghere care sunt in locuri vizibile, descurajeaza hotii sa intre pe proprietatea ta. Camerele de vedere ascunse, te pot ajuta sa identifici hotii si sa iti recuperezi bunurile.

In 2023, camerele de supraveghere sunt foarte accesibile la pret si pot fi instalate cu usurinta. O camera video poate sa te salveze de pierderea bunurilor tale. De asemenea o camera video te ajuta sa vezi de la distanta ce se intampla pe proprietatea ta si iti da o senzatie de siguranta si control, cand esti in vacanta.

4. Iluminat exterior

Iluminatul exterior este un lucru foarte important cand vine vorba de siguranta casei tale. Hotii prefera sa actioneze in noapte, in locuri cu cat mai putina lumina pentru a nu fi intrerupti din activitatea lor. Adaugand un sistem de iluminat exterior, hotii pot fi descurajati sa intre pe proprietatea ta, mai ales daca in jur ai case si exista riscul sa fie vazuti. 

Un sistem de iluminat modern, care se aprinde cand detecteaza miscare, poate fi foarte eficient. In 2023, exista lumini exterioare cu senzori de miscare foarte performanti, care fac imposibila trecerea, fara ca lumina sa se aprinda. Cand se aprinde lumina, hotii se pot speria si pot abandona misiunea.

5. Firma de paza

Un contract cu o firma de paza, te poate ajuta pe tine si familia ta sa fiti mult mai in siguranta. Firmele de paza au interventii rapide 24/7 si pot sa surprinda infractorii in timp ce incearca sa iti fure bunurile. Firmele de paza sunt special pregatite sa faca fata interventiilor de acest fel si timpii de reactie sunt foarte mici.

Fa un contract cu o firma de paza din zona ta si poti fi in siguranta. In zona Brasovului si imprejurimi, NYPD One, poate sa ofere servivii de paza si interventii rapide pentru proprietatea ta. Nu ezita sa ne contactezi pentru o oferta de pret personalizata.

Cocluzie

Nu conteaza ce masuri de siguranta iti iei, ci conteaza sa incerci sa descurajezi hotii sa iti intre in casa. Aceste 5 sfaturi pentru siguranta casei tale, pot fi utilizate impreuna si pot imbunatatii siguranta ta si a familiei tale. Intotdeauna asigura-te ca atunci cand nu esti acasa, bunurile tale sunt in siguranta si incearca sa nu ti valori foarte mari in casa.