FIRMĂ PAZĂ CODLEA

NYPD One este o firmă de pază fondată în Codlea, specializată și dedicată serviciilor de pază și protecție al obiectivelor tale importante.. Raportându-se la cerințele pieței serviciilor, societatea noastră de pază din Codlea și-a dezvoltat infrasturctura astfel încât în prezent poate asigura toată gama serviciilor specifice activității de pază și protecție. Societatea noastră este licențiată să desfășoare următoarele activități: paza bunurilor și a valorilor, monitorizarea electronică a sistemelor antiefracție și intervenție rapidă, protecția persoanelor, instalare de mijloace tehnice de securitate, transport valori,  și nu în ultimul rând, consultanță în domeniu.

ANI DE EXPERIENȚĂ
0
OBIECTIVE PROTEJATE
0
INTERVENȚII RAPIDE
0

SERVICII PAZĂ CODLEA

FIRMĂ PAZĂ CODLEA

paza brasov

Personalul nostru e special antrenat și instruit pentru a face față celor mai diverse și solicitante situații în oferirea serviciilor de pază și protecție din Codlea.

INTERVENȚIE RAPIDĂ

paza brasov

Este una dintre cele mai importante acțiuni pe care le facem în ceea ce privește securizarea obiectivelor pe care le avem în vedere.

GARDĂ DE CORP

paza brasov

Vă asigurăm pază și protecție în orice loc vă desfășurați activitatea. Suntem întotdeauna alaturi de dumneavoastră în fiecare moment pentru a ne asigura că niciun pericol nu vă va afecta!

MONITORIZARE

paza brasov

NYPD ONE CODLEA, vă oferă o gamă diversificată de servicii, toate având ca scop final siguranța dumneavoastră și a afacerilor dumneavoastră. Angajații noștrii sunt gata oricând să fie un sprijin de nădejde pentru o societate sigură, unde fricile și pericolele nu își au locul.

TRANSPORT VALORI

paza brasov

 NYPD ONE vă pune la dispoziție echipe cu pregatire profesională, capabile să gestioneze situații diverse si dificile, pentru că valorile dumneavoastră să fie  transportate mereu în perfectă siguranță,

CONSULTANȚĂ PAZĂ

paza brasov

Consultanță de specialitate pentru serviciile de protecție si pază, analiză de risc și realizare planuri de pază.

DESPRE NYPD ONE

paza brasov

N.Y.P.D. ONE a fost înființată în anul 2014 sub licența de funcționare numărul 2545, eliberată de Inspectoratul General de Poliție Român, pentru a asigura pază și protecție. Instruirea de specialitate a personalului de execuție se realizează în regie proprie.
Personalul de conducere al societății ar putea fi caracterizat în primul rând printr-un înalt grad de profesionalism.
Dinamismul și tenacitatea sunt alte două atribute care ne ajută să ne instruim, conducem și coordonăm pe cei care intră în contact direct cu beneficiarii serviciilor noastre.
Garantia calității serviciilor prestate de societatea noastră stă și certificatul SR EN ISO 9001:2000 care certifică existența unui sistem de management funcțional, în directa concordanță cu legislația care reglementează activitatea de pază si protecție si standardele europene.

echipa NYPD One Paza Codlea

CINE NE RECOMANDĂ

BENCHMARK ELECTRONICS
BANCA ITALO-ROMENA
RA-RA LOGISTICS
SIT ROMÂNIA
CHEMARK ROM
FLOCKTEHNIK
MECANICA SRL
CENTRUL MEDICAL ASTRA

TRESOR COM
BRINTEX
M.T.M. TEHNO GRUP
ASTREA
PAULUS
ECOPAPER
ȘCOALA DE ARTE BRAȘOV
ȘCOALA DE ARTE CODLEA

SPITALUL CODLEA
PRIMĂRIA GHIMBAV
ȘCOALA GHIMBAV
PMG BRAȘOV
INTERSNACK GHIMBAV
INTERSNACK CODLEA
UNIREA SHOPPING CENTER
GOJI BRAȘOV

INTERSNACK BUCUREȘTI
ERTEX ROMÂNIA
SERENITY RESORT
O & M EDIL
VODAFONE CODLEA
BISERICA SF. TREIME BRAȘOV
RINAPACK
CONIM S.A.

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI

RAPIDITATE

Firma noastră de pază și protecție din Codlea, oferă eficiență și promptitudine în livrarea și implementarea fiecărui proiect. Serviciul de intervenție rapidă este asigurat de multe echipaje ce acoperă Codlea si zonele din jur. Echipele sunt amplasate  strategic în funcție de locațiile beneficiarilor pentru ca timpi de intervenție să fie cât mai mici.
 

SERVICII COMPLETE

Suntem printre cele mai mari firme de pază din Codlea, și oferim servicii complete pentru tine și firma ta. Oferim toate serviciile de care firma ta are nevoie, cum ar fi: paza sau pretecție umana sau de bunuri, transport de valori, monitorizarea electronică a sistemelor antiefracție și intervenție rapidă,  instalare de mijloace tehnice de securitate și nu în ultimul rând, consultanță în domeniu.

CEL MAI BUN PREȚ

Oferim servicii de pază si protecție în Codlea și zonele din jur, la cele mai bune prețuri de pe piață. Contactează-ne pentru a discuta despre nevoile business-ului tau și în cel mai scurt timp îți vom trimite o ofertă avantajoasă pentru tine. Noi credem că un parteneriat construit pe încredere și respect reciproc garantează succesul.

CONTACT FIRMĂ PAZĂ CODLEA

Contactează-ne telefonic sau prin formularul de contact de mai jos și îți vom trimite în cel mai scurt timp o ofertă personalizată.